Kies je Sport najaar 2019 |Open online versie
Voeg van 5 t/m 26 juni een Kies je Sport kennismakingscursus toe!
In september, oktober en november zijn er weer nieuwe kennismakingscursussen voor basisschoolleerlingen. Als je mee wilt doen met deze editie dan kan je van 5 t/m 26 juni een cursus toevoegen via een formulier op eindhovensport.nl. Het formulier is pas vanaf 5 juni beschikbaar. Je ontvangt van ons een nieuwe e-mail als deze online staat.
Belangrijke data
Zet de onderstaande data in je agenda en deel deze met je club:
  • 5 t/m 26 juni: kennismakingscursussen toevoegen via eindhovensport.nl.
  • 2 t/m 16 september: inschrijfperiode voor kinderen.
  • 20 september t/m 10 november: periode waarin de kennismakingscursussen plaatsvinden (start gelijktijdig met Nationale Sportweek).
Aangepast sporten aanbod in Kies je Sport
Ook deze editie kan je aanbod voor aangepast sporten aanbieden in Kies je Sport. Basisschoolleerlingen van het speciaal onderwijs in Eindhoven ontvangen het boekje en schrijven zich online in voor de cursussen. Is jouw cursus geschikt voor aangepast sporten? Dit kan je aangeven in het formulier als je een cursus toevoegt. Vragen over aangepast sporten? Neem contact op met Judith van Berkel via j.van.berkel@eindhoven.nl of (040) 238 1461. 
Vragen?
Heb je vragen over het project Kies je Sport of heb je hulp nodig bij het toevoegen van een cursus? Neem dan contact op met Mark van Ginneken van Eindhoven Sport via e-mail: m.van.ginneken@eindhoven.nl of telefoon: 06 43 83 74 78.
Spelregels en tips
Om mee te doen met Kies je Sport vragen we om aan een aantal spelregels te voldoen. Een overzicht van deze spelregels vind je op onze website. Ook staan daar tips die je helpen bij het opzetten van jouw cursus(sen) voor Kies je Sport.
Onze website heeft een nieuw jasje
De website van Eindhoven Sport heeft een nieuw jasje! We hopen onze online bezoekers nu nog beter van dienst te zijn. Een grote verandering is dat sportaanbieders geen account meer hebben met inlog. Waarom? Dat lees je op onze website eindhovensport.nl! De komende maanden gaan we ook aan de slag met de website Kies je Sport. Je ontvangt hierover op een later moment een update. 
U kunt zich hier uitschrijven